Despre noi

Saboco Trading Concept

Servicii:

  • Grafica publicitara / branding / concept
  • Printare
  • Debitari laser
  • Personalizari prin serigrafie / tampografie / broderie
  • Gravare laser
  • Montaj casete luminoase / bannere / meshuri / litere volumetrice
  • Placari cu bond / structuri metalice

Suntem o agenție de producție publicitară specializată în servicii de grafică publicitară, branding și concept. Oferim servicii de printare de înaltă calitate, utilizând cele mai noi tehnologii și materiale de cea mai bună calitate. De asemenea, ne ocupăm și de debitarea laser, astfel încât să putem oferi soluții personalizate și precise pentru proiectele noastre.

Pentru a vă asigura că produsele dvs. sunt personalizate și de cea mai bună calitate, oferim și servicii de serigrafie, tampografie și broderie. Aceste tehnologii ne permit să personalizăm o gamă largă de produse, de la tricouri și șepci până la genți și multe altele.

De asemenea, suntem specializați în gravura laser și putem oferi servicii de gravare pentru o gamă largă de materiale, inclusiv lemn, sticlă, plastic și metal. Oferim și servicii de montaj pentru casete luminoase, bannere, mesh-uri și litere volumetrice, astfel încât să putem oferi o soluție completă pentru nevoile dvs. de afișare publicitară.

Pentru proiectele de dimensiuni mai mari, oferim și servicii de placare cu bond și structuri metalice. Cu echipa noastră experimentată și capacitățile noastre de producție, suntem în măsură să oferim soluții personalizate pentru orice proiect publicitar, indiferent de complexitate sau dimensiune.

Indiferent de nevoile dvs. de producție publicitară, suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta să vă îndepliniți obiectivele publicitare.

Gravura laser utilizează un fascicul de lumină concentrat pentru a grava sau a tăia materialele într-un mod precis și controlat.
Este ideal pentru a marca, personaliza sau crea modele precise pe o gamă largă de materiale, inclusiv lemn, sticlă, metal, piatră, plastic, hârtie și multe altele.
Gravura laser poate fi utilizată pentru a crea design-uri complexe, precum logouri, texte, modele și ilustrații, care pot fi personalizate pentru a se potrivi cu cerințele și preferințele clienților.
Este un proces rapid și eficient, care poate fi realizat cu o precizie ridicată și o repetabilitate exactă.
Gravura laser poate fi utilizată pentru a crea o varietate de produse personalizate, cum ar fi inscripții pe obiecte, trofee, semne, etichete, decorațiuni interioare și multe altele.
Este un proces non-contact, ceea ce înseamnă că suprafața materialului nu este deteriorată sau zgâriată în timpul procesului de gravare.
Gravura laser oferă o gamă largă de opțiuni de finisare, inclusiv gravare cu adâncime variabilă, gravare cu tonuri de gri, tăiere laser și multe altele.
Este o metodă ecologică și durabilă, care nu produce deșeuri sau emisii toxice.

La agenția noastră, folosim cele mai performante imprimante de tipar indoor și outdoor pentru a produce materiale publicitare de înaltă calitate. Aceste imprimante sunt echipate cu cele mai noi tehnologii și caracteristici de ultimă generație, astfel încât să putem obține cele mai bune rezultate pentru clienții noștri.

Imprimantele noastre indoor sunt specializate în tipărirea de materiale publicitare pentru interior, cum ar fi postere, afișe, bannere și alte tipuri de materiale publicitare. Aceste imprimante sunt capabile să producă culori vibrante și detalii precise, astfel încât să putem crea materiale publicitare de impact.

Imprimantele noastre outdoor sunt specializate în tipărirea de materiale publicitare pentru exterior, cum ar fi bannere, mesh-uri, autocolante și alte materiale similare. Aceste imprimante sunt capabile să producă imagini de înaltă calitate care rezistă la factorii de mediu precum soarele, ploaia și vântul.

Indiferent de proiectul dvs. de producție publicitară, suntem în măsură să folosim cele mai performante imprimante pentru a produce materiale de înaltă calitate care vor rezista testului timpului. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta să vă îndepliniți obiectivele publicitare cu cele mai bune rezultate posibile.

Suntem o societate de import direct de cadouri, obiecte promotionale și textile. Deoarece importăm direct produsele, suntem în măsură să oferim prețuri foarte competitive clienților noștri, fără a compromite calitatea. Acest lucru ne permite să furnizăm produse excelente la prețuri mai mici decât alte agenții de publicitate.

Ne asiguram ca ai nostri clienți primesc produse de calitate superioară, lucrăm numai cu furnizori de încredere din întreaga lume. De asemenea, verificăm cu atenție fiecare produs înainte de a-l pune la dispoziția clienților noștri. Astfel, suntem în măsură să oferim o gamă largă de produse de calitate la prețuri accesibile.

Indiferent de tipul de produs pe care îl căutați, suntem siguri că vom putea să vă oferim opțiuni care se potrivesc nevoilor dvs. și bugetului. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre produsele noastre și prețurile noastre competitive.